Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Higiena

  
 
 
12
Aprašymas

Higienos apibrėžimas, istorija, problemos ir uždaviniai. Gyvulinės kilmės maisto produktų higieninė charakteristika. Oro cheminė sudėtis. Oro teršalų charakteristika Lietuvoje. Saulės radiacija. Jos poveikis ir reikšmė žmogui. Vitaminų mitybinė reikšmė. Normos. Reikalavimai geriamojo vandens kokybei. Vitamino C nustatymas maisto produktuose. Geriamojo vandens organoleptinių savybių tyrimai. Geležies nustatymas. Rūgštingumo nustatymas įvairiuose maisto produktuose. Oro fizinių savybių tyrimai (temperatūra, drėgmė, oro judėjimo greitis, atmosferinis slėgis). Valgomosios druskos nustatymas. Nitritų, nitratų nustatymas vandenyje. Liekamojo chloro nustatymas vandenyje. Duonos kokybės rodyklių įvertinimas. Darbas su liuksmetru. Pieno tyrimai. Drėgmės nustatymas įvairiuose maisto produktuose.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-06-10
DalykasFiziologijos špera
KategorijaBiologija >  Fiziologija
TipasŠperos
Apimtis5 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis50.7 KB
AutoriusIrena
Viso autoriaus darbų5 darbai
Metai2005 m
Klasė/kursas0
Failo pavadinimasMicrosoft Word higiena.doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą