Šperos.lt > Biologija > Fiziologija > Maisto medžiagų rezorbcijos procesas ir jo reikšmė

Maisto medžiagų rezorbcijos procesas ir jo reikšmė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Virškinimo paskirtis. Vandens, tirpių druskų ir vitaminų rezorbcija. Baltymų rezorbcija. Angliavandenių rezorbcija. Riebalų rezorbcija. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

4 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Lietuvos Edukologijos universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 13.31 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą