Įkelti darbą
Šperos.lt
> Biologija
> Fiziologija
> Maisto medžiagų rezorbcijos procesas ir jo reikšmė
Maisto medžiagų rezorbcijos procesas ir jo reikšmė
9.8
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Virškinimo paskirtis. Vandens, tirpių druskų ir vitaminų rezorbcija. Baltymų rezorbcija. Angliavandenių rezorbcija. Riebalų rezorbcija. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Biologija
,
Fiziologija
Apimtis:
4 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Lietuvos Edukologijos universitetas
Failo tipas:
13.31 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą