Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Biologija>Fiziologija>Maisto medžiagų rezorbcijos procesas ir jo reikšmė

Maisto medžiagų rezorbcijos procesas ir jo reikšmė

  
 
 
12345678
Aprašymas

Įvadas. Virškinimo paskirtis. Vandens, tirpių druskų ir vitaminų rezorbcija. Baltymų rezorbcija. Angliavandenių rezorbcija. Riebalų rezorbcija. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-04-22
DalykasFiziologijos namų darbas
KategorijaBiologija >  Fiziologija
TipasNamų darbai
Apimtis4 puslapiai 
Literatūros šaltiniai4
Dydis13.31 KB
Autoriusdari
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2010 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasDoc. Dr. D. Vencius
Švietimo institucijaLietuvos Edukologijos universitetas
FakultetasSporto ir sveikatos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Maisto medziagu rezorbcijos procesas ir jo reiksme [speros.lt].doc
 

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 4 puslapiai 
  • Lietuvos Edukologijos universitetas / 2 Klasė/kursas
  • Doc. Dr. D. Vencius
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą