Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Biologija>Fiziologija>Maisto medžiagų rezorbcijos procesas ir jo reikšmė
   
   
   
naudingas +1 / nenaudingas -1

Maisto medžiagų rezorbcijos procesas ir jo reikšmė

  
 
 
12345678
Aprašymas

Įvadas. Virškinimo paskirtis. Vandens, tirpių druskų ir vitaminų rezorbcija. Baltymų rezorbcija. Angliavandenių rezorbcija. Riebalų rezorbcija. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-04-22
DalykasFiziologijos namų darbas
KategorijaBiologija >  Fiziologija
TipasNamų darbai
Apimtis4 puslapiai 
Literatūros šaltiniai4
Dydis13.31 KB
Autoriusdari
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2010 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasDoc. Dr. D. Vencius
Švietimo institucijaLietuvos Edukologijos universitetas
FakultetasSporto ir sveikatos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Maisto medziagu rezorbcijos procesas ir jo reiksme [speros.lt].doc
 

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 4 puslapiai 
  • Lietuvos Edukologijos universitetas / 2 Klasė/kursas
  • Doc. Dr. D. Vencius
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą