Įkelti darbą
Šperos.lt
> Biologija
> Fiziologija
> Maisto derinimas (2)
Maisto derinimas (2)
9.8
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Produktų derinimo privalumai. Produktų derinimo esmė. Kada valgyti. Kaip derinti maistą. Priedai (3).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Biologija
,
Fiziologija
Apimtis:
13 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
28.82 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Maisto derinimas
Sveikai ateičiai sveiki maisto produktai
Vaisiaus vystymasis įsčiose
Medus ir jo įtaka žmogaus sveikatai
Vaisių, uogų ir daržovių įtaka sveikatai